Terugbetalingsbeleid

We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en we begrijpen dat er momenten kunnen zijn waarop een product vergoed moet worden. Ons beleid is om onze klanten te voorzien van een vervangend product of terugbetaling, afhankelijk van de situatie.

Terugsturen van producten 

Aangezien het hier om op maat gemaakte artikelen gaat kunnen wij geen producten retour nemen. Neem contact met ons op via e-mail voor verdere instructies.

Adresgegevens

Check en dubbelcheck het opgegeven leveradres bij het afrekenen. Wij zijn niet verantwoordelijk wanneer er een foutief, onvolledig adres is doorgegeven door de klant. Indien je bestelling nog niet verzonden is, passen wij jou adres natuurlijk aan.  

Terugbetalingen

Als het geretourneerde product voldoet aan ons retourbeleid, zullen we een terugbetaling verwerken via de oorspronkelijke betaalmethode. Het kan tot 10 werkdagen duren voordat de terugbetaling op je rekening wordt bijgeschreven, afhankelijk van de verwerkingstijd van je bank.

Uitgesloten producten

Aangezien het hier om op maat gemaakte artikelen gaat kunnen wij geen producten retour nemen.

Verzendkosten

Verzendkosten worden niet terugbetaald, tenzij er sprake is van een fout aan onze kant, zoals het verzenden van het verkeerde product.

Neem contact met ons op

Als je vragen hebt over ons retourbeleid of een retourzending wilt aanvragen, neem dan contact met ons op via e-mail. We zijn hier om je te helpen en doen er alles aan om jouw tevredenheid te garanderen.